Persoonlijke verhalen

In de verhalen van anderen is het soms makkelijker om herkenning te vinden dan in de gevoelens die we bij onszelf ervaren. Rouw kan isolerend en vervreemdend zijn, en daarin biedt herkenning ons steun. Daarom delen wij hier persoonlijke verhalen van andere rouwende jongeren, om herkenning en erkenning te bieden voor elke ervaring van rouw. Lees ze rustig door en sta open voor de inzichten, emoties en herinneringen die deze openhartige jongeren met jullie willen delen.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe verhalen van rouwende jongeren uit ons netwerk en delen deze graag op deze pagina en onze Instagram pagina. Deze verhalen mogen over van alles gaan; een gevoel (bijvoorbeeld verdriet, woede, liefde, gemis of heling), een ervaring, een object of een herinnering aan degene die jij bent verloren. Sta jij hier voor open en zou jij graag (eventueel anoniem) jouw verhaal delen met ons netwerk? Stuur ons een mailtje of berichtje op onze social media kanalen!

Geef onder je verhaal aan of we je voornaam mogen gebruiken en stuur een foto of plaatje mee die we bij jou verhaal kunnen plaatsen.

Stuur ons je verhaal via e-mail: info@rouwnetwerkjong.nl

Het verhaal van:

Foto-Bianca-en-vader
Bianca
Foto-verhaal-Florine
Florine
Schermafbeelding 2022-09-07 om 14.43.18
Lot
Foto-Iris-en-vader
Iris
Quotes_RNJ_website-01
Foto-Juliette-en-moeder
Juliette
Foto-Myrthe
Myrthe
Madelief
Maud
Quotes_RNJ_website-02
Foto-Margreeth
Margreeth
Emmy
Foto-Amieke-en-broertje
Amieke
Foto-Merel-en-broertje-1
Merel
Julia